tag:blogger.com,1999:blog-8124743511817112913.post6462155615012245168..comments2024-03-16T20:00:29.994+01:00Comments on menu-cocinadecasa: TARTA DE QUESOReme y Núriahttp://www.blogger.com/profile/01807347422572941852noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-8124743511817112913.post-78613420731251013372009-06-20T11:58:37.778+02:002009-06-20T11:58:37.778+02:00Hola Reme. Una tarta estupenda y una presentación ...Hola Reme. Una tarta estupenda y una presentación de lujo.<br />SaludosJuan Hernándezhttps://www.blogger.com/profile/14280246426291315016noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8124743511817112913.post-29578038731685382262009-06-16T07:10:38.593+02:002009-06-16T07:10:38.593+02:00Reme, què més volem? Un pastís bo, fàcil i rapidet...Reme, què més volem? Un pastís bo, fàcil i rapidet de fer! :) Un més per provar! ;) jeje<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8124743511817112913.post-54714712555627839232009-06-14T22:14:57.695+02:002009-06-14T22:14:57.695+02:00Doncs l'haurem de fer! Vés, quin remei: gaireb...Doncs l'haurem de fer! Vés, quin remei: gairebé es fa sol, i té philadelphia, que a mi m'encanta!<br />Una abraçada!Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8124743511817112913.post-54450625606620718282009-06-14T20:32:27.077+02:002009-06-14T20:32:27.077+02:00La cuina vermella:
Moltes grácies.
CocinArte.
Val...La cuina vermella:<br />Moltes grácies.<br /><br />CocinArte.<br />Vale vale.<br />BESOS.<br /><br />josep.<br />Tens raó i cadascun com tu dius té la seva peculiar gust a formatge, uns més forts que altres però tots bons.<br />Petons.<br /><br />mesilda:<br />Me alegra que la encontreis buena.<br />Besos.<br /><br />MARISOL:<br />Muchas gracias guapa.<br />Besos.<br /><br />Rº.<br />Gracias por Reme y Núriahttps://www.blogger.com/profile/01807347422572941852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8124743511817112913.post-25520026815975297862009-06-14T19:18:14.114+02:002009-06-14T19:18:14.114+02:00TE ha quedado una presentación muy chula, felicida...TE ha quedado una presentación muy chula, felicidades.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8124743511817112913.post-58331426588443954842009-06-14T15:44:28.908+02:002009-06-14T15:44:28.908+02:00M'encanten els pastissos de formatge, amb tote...M'encanten els pastissos de formatge, amb totes les seves versions. Aquest amb el iogurt deu quedar més lleuger i cremós... boníssim!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8124743511817112913.post-48098198850890996062009-06-14T11:48:37.779+02:002009-06-14T11:48:37.779+02:00O sea que no lleva harina?pues estupendo porque se...O sea que no lleva harina?pues estupendo porque se puede adaptar para mi operación triquini.<br />Besitos y graciasAlmudenahttps://www.blogger.com/profile/16193232992397151013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8124743511817112913.post-2771725118927856482009-06-14T07:24:54.279+02:002009-06-14T07:24:54.279+02:00Sí que es sencilla.
Una presentación para el elogi...Sí que es sencilla.<br />Una presentación para el elogio...<br />se ve irresistible!La cocinerahttps://www.blogger.com/profile/00576138749084885004noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8124743511817112913.post-90348709641330172672009-06-14T01:58:09.735+02:002009-06-14T01:58:09.735+02:00Buenisima te ha quedado estupenda.
besosBuenisima te ha quedado estupenda.<br /><br />besosAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04115741859123041381noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8124743511817112913.post-30001741384957883232009-06-13T19:47:44.438+02:002009-06-13T19:47:44.438+02:00Buena y facil de preparar....mejor me lo pones.
Un...Buena y facil de preparar....mejor me lo pones.<br />Un beso.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8124743511817112913.post-14372773419967737392009-06-13T17:49:32.641+02:002009-06-13T17:49:32.641+02:00Reme,
Quina fila més bona que fa aquest pastís. La...Reme,<br />Quina fila més bona que fa aquest pastís. La veritat és que pastissos de formatge n'hi ha molts, però cadascun te la seva propia persnalitat. Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8124743511817112913.post-17098663732363177252009-06-13T10:37:48.799+02:002009-06-13T10:37:48.799+02:00Ains que rica!! te la copia, pero ya...Ains que rica!! te la copia, pero ya...Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8124743511817112913.post-79644645323794992062009-06-13T10:19:35.426+02:002009-06-13T10:19:35.426+02:00Estimada, quina bona aportació. M'encanta.Estimada, quina bona aportació. M'encanta.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com